Holisztikus masszás

A holisztikus masszázs egy testorientált pszichoterápia, ringató lágy érzéseken alapuló masszázs, amely során az egész testet kezeljük, feltételezi a Szellem-Lélek-Test egységét.
Pozitív érzéseken alapszik, mely során az idegrendszer megnyugszik, ez alapja a gyógyulásnak, hisz a nyugodt ember lelkileg is megnyílik, az érzések szabadon áramlanak, és az ember visszatér a szeretetteljes állapotba. Cél, hogy a Biztonság-Nyugalom-Védettség érzés kialakuljon, a merev, görcsös, feszes állapotot lágyabbá, szabadabbá tenni.
Pszichológiai szempontból minden negatív érzés, betegség, konfliktus, bánat, csalódás, elfojtott érzelmek lenyomatot hagynak a testben és, ha ezek közül több is jelen van, a testben úgynevezett energetikai blokkok jönnek létre és mintegy „páncélként” jelennek meg és állják útját az energiaáramlásnak, melyek idővel azt eredményezik /problémákról nem veszünk tudomást, érzelmeket elnyomjuk/, hogy a test teljes mértékben elveszíti saját magát. Az ember életének különböző területein különféle diszharmóniák jelennek meg /család, egyéb kapcsolatok/ és kialakulnak a krónikussá vált testi problémák.
A holisztikus masszázs lényege, hogy visszaállítsa az ember egységes állapotát és megszüntesse a részek különállóságát. A gyengéd érintés során az emberi test ellazul, a feszültség oldódik, sejtszinten áll vissza a harmónia és az anyaméhben megélt biztonságos állapot.

Holisztikus masszázs hol használható, hol eredményes?
 stressz, szorongás, depresszió
 krónikus fáradság, energiahiány, fejfájás
 félelmek, fóbiák
 klimax, serdülőkori krízis, szülés után
 emésztési problémák
 ízületi és gerincproblémák

 

Masszázs során az egész testet masszírozzuk, a hasi oldalon a talptól az arcig felfelé, majd a háton a fejtől a talpig lefelé haladva.

 

Masszázs időtartama: 90 perc      14.500 Ft / alkalom